وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، نشست معرفی توانمندی‌های شرکتهای دانش بنیان، مرکز رشد
یکشنبه 09 اردیبهشت 1403

نشست معرفی محصولات و توانمندی‌های واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه نیرو برگزار شد

با هدف ارائه محصولات و توانمندی‌های واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه نیرو، نشست معرفی این شرکت‌ها با دفتر فنی تولید و دفتر فناوری و ساخت داخل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی برگزار شد.

22 اسفند 1402 10:28

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، این نشست، به پیشنهاد مرکز رشد پژوهشگاه نیرو و مساعدت دفتر فنی تولید و دفتر فناوری و ساخت داخل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، در راستای معرفی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و برقراری  پل ارتباطی این شرکت‌ها با نیروگاه‌ها برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این نشست، 12 شرکت فناور و دانش‌بنیان در حوزه‌های ابزار دقیق، شیمی، الکتریک، مکانیک و پوشش به ارائه دستاوردها و توانمندی‌های خود در حوزه‌های مرتبط با نیروگاه‌های حرارتی پرداختند.

از سوی دیگر نیازهای دقیق نیروگاه‌های کشور  توسط متخصصان شرکت مادر تخصصی برق حرارتی مطرح گردید و متخصصان دفتر فنی تولید برق حرارتی و گروه‌های مرتبط با حوزه‌های فوق‌الذکر، به تبادل‌نظر در این زمینه پرداختند.

شرکت‌های سروین پرداز مدرن (غبارسنج های دودکش)، پویش تدبیر کرانه (آنالایزرهای آب)، کیهانه کاوش آمود (لوله یاب، کابل یاب و نشت یاب)، الکترونیک آگاهان نواندیش (ارتقاء فلومترهای گازوئیل و گاز، رفع عیب انواع بردهای الکترونیک و تجهیزات NDT پیشرفته)، کیمیا پویان مرکزی (تعمیرات بویلر و ساخت سیستمهای جوشکاری و بازرسی جوش)، شرکت دانش سامانه (ترانس نوری و سطح سنج‌های راداری)، پارسیان موحد (پلاسمای سرد و گرم، تبدیل بخار به آب)، لیان مهرگان (انواع پوششهای RTV و سیلیکونی)، سانا صنعت کنزا (ارت مجازی)، کیفیت آفرین سهند (حذف املاح و آلایندگی از آب)، آبتین پارسیان (ساخت فیلترهای غشایی آب)، ارسنجان توان (پروانه پمپ‌های سوخت مایع و پمپ‌های آب خنک‌کننده و نازل سوخت)، از جمله شرکت‌های حاضر در این جلسه بودند که به ارائه توانمندی‌های خود پرداختند.