یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

مشارکت علمی عضو هیأت علمی پژوهشگاه نیرو در همایش «پژوهش اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ ایران»

ششمین دوره‌ی همایش «پژوهش اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ ایران» از سوی انجمن جامعه‌شناسی ایران با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

15 اسفند 1402 13:34

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، در این همایش، "جمال عبدالله‌پور" عضو هیأت علمی و مدیر گروه پژوهشی مدیریت و علوم اجتماعی، مقاله‌ای با همکاری "معصومه اشتیاقی" با عنوان «سهم علوم اجتماعی ایران در تحلیل مسائل بین‌رشته‌اي؛ مورد فراتحلیل نشریه‌هاي علوم اجتماعی از نظر پژوهش در مسألة انرژي» ارائه نمود.

متن کامل این مقاله در کتاب مجموعه مقالات همایش به چاپ رسیده است.

این مقاله از مطالعات پروژه پژوهشی «مطالعه، شناسایی و تدوین سیاست‌ها، برنامه‌ها و راهکارهای کاربست علوم اجتماعی در حکمرانی و مدیریت صنعت برق و انرژی» که در پژوهشگاه نیرو خاتمه یافته، استخراج شده است.

قابل ذکر است این همایش که به موضوع «بازاندیشی در علوم اجتماعی ایرانی (علوم اجتماعی ایران در کشاکش زمینه‌مندی و زمینه‌زدودگی)» و موضوع ویژه «زنانگی و تحول اجتماعی فرهنگی در جامعه‌ی ایران» می‌پرداخت،  با ۳۴ پنل، و حدود ۱۳۰ مقاله  از ۳۰ بهمن تا ۴ اسفند در چهار شهر کرج، کرمانشاه، شیراز و تهران برگزار شد.