وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، اولین همایش رقابت
شنبه 15 اردیبهشت 1403

سخنرانی عضو هیأت علمی پژوهشگاه نیرو در اولین همایش بین‌المللی رقابت در ایران

اولین همایش سالانه بین‌المللی «رقابت در ایران»، در تاریخ 13 اسفند 1402 از سوی مرکز ملی رقابت (ریاست‌جمهوری) برگزار می‌شود.

سخنرانی عضو هیأت علمی پژوهشگاه نیرو در اولین همایش بین‌المللی رقابت در ایران
12 اسفند 1402 13:01

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگا نیرو، "کیومرث حیدری"، عضو هیأت علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه نیرو در پیش نشست اول این همایش با موضوع ابعاد اقتصادی و حقوقی رقابت و تنظیم‌گری در ایران سخنرانی خواهد کرد.

همچنین وی در این همایش، «اصلاحات اقتصادی صنعت برق با تأکید بر توسعه رقابت و تنظیم‌گری» را ارائه خواهند کرد.

"ولی رستمی"، عضو حقوقدان شورا و استاد دانشگاه، "امیر احمد ذوالفقاری" اقتصاددان و استاد دانشگاه، "امیرعباس علاءالدینی" حقوقدان و استاد دانشگاه و حسن پورسیدآقایی، استاد دانشگاه، از دیگر سخنرانان این نشست هستند.

لازم به ذکر است این همایش با حضور وزیر امور اقتصاد و دارایی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران و رئیس شورای رقابت برگزار می‌شود.

دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی از ساعت 8:30 تا 13 میزبان پژوهشگران و علاقه‌مندان به موضوع این همایش است.