پژوهشگاه نیرو،نخبگان،همایش،مجید عمیدپور،مریم کارگر نجفی
شنبه 15 اردیبهشت 1403

رئیس پژوهشگاه نیرو در همایش نخبگان تازه استخدام وزارت نیرو: اهتمام پژوهشگاه نیرو برای ایجاد ظرفیت جذب افراد نخبه/ پیشرفت کشورهای توسعه یافته نتیجه تلاش نخبگان آن کشورهاست

رئیس پژوهشگاه نیرو بر ایجاد ظرفیت و پتانسیل برای جذب افراد نخبه و پرتلاش تاکید کرد و گفت: یکی از وظایف پژوهشگاه نیرو پشتیبانی و کادرسازی در همین رابطه است که در این زمینه نهایت اهتمام صورت گرفته و اقداماتی هم در حال انجام است.

09 اسفند 1402 15:05

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، "مجید عمیدپور" روز چهارشنبه در همایش نخبگانتازه استخدام وزارت نیرو که با حضور "مریم کارگرنجفی" معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو و جمعی از مدیران حوزه منابع انسانی وزارت نیرو و شرکت‌های مادرتخصصی زیرمجموعه در سالن رودکی پژوهشگاه نیرو برگزار شد، پیشرفت کشورهای توسعه یافته به لحاظ فناوری و تکنولوژی را نتیجه تلاش نخبگان آن کشورها دانست و افزود: نخبگان می‌توانند امید و انگیزه را به جامعه تزریق کنند.
وی ادامه داد: وزیر نیرو و ما علاقه‌مند هستیم که این وزارتخانه تخصصی به صورت علمی و دانش‌بنیان اداره شود، فعالیت‌های آن بر مبنای دانش روز پیش رفته و به سازمانی دانش‌بنیان تبدیل شود که این مقوله نیازمند پژوهش، آموزش و توسعه نظام نوآوری است.
رئیس پژوهشگاه نیرو افزود: این کار از عهده جوانان نخبه و پرتلاش بر می‌آید و در همین راستا تعدادی از انسان‌های شریف و نخبه در وزارت نیرو مشغول به کار شده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه مسایل و مشکلات جامعه باید با کمک نخبگان جامعه حل شود، افزود: تجربه تاریخی نشان داده که از خودمان دلسوزتر برای کشور وجود ندارد و کسی به غیر از خودمان این کشور را نمی‌سازد.عمیدپور با بیان اینکه باید نخبگان را امیدوار کنیم و از این ظرفیت برای جبران نقصان‌های موجود بهره ببریم، خاطرنشان کرد: کشور ما پتانسیل‌های زیادی برای پیشرفت در زمینه‌های مختلف دارد و مهمترین آن داشتن جوانان شریف و نخبه است.