وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، پیام تبریک رئیس پژوهشگاه نیرو، روز مهندس
شنبه 15 اردیبهشت 1403

پیام تبریک رئیس پژوهشگاه نیرو به مناسبت "روز مهندس"

"مجید عمیدپور" رئیس پژوهشگاه نیرو، طی پیامی روز مهندس را به مهندسان همکار و فعالان این حوزه، تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس پژوهشگاه نیرو به مناسبت "روز مهندس"

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، متن پیام رئیس پژوهشگاه نیرو به این شرح است:

به نام سازنده هستی

پنجم اسفندماه، زادروز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، فرصتی برای گرامیداشت مقام مهندس و تجلیل از مهندسین پرتلاش و مستعد است که با اراده منحصربه فرد خویش، همواره باعث بالندگی و افتخار سرزمین عزیزمان ایران می‌باشند.

بی‌شک نقش شما مهندسان به عنوان سرمایه‌های بی بدیل ایران اسلامی، نقشی شگرف در توسعه، پیشرفت و آبادانی این مرز و بوم است و جان‌مایه دانش و تخصص شما مهندسان تواناست که موجبات اعتلاء و پیشرفت‌ بیش از پیش زیرساخت‌های ایران عزیز را فراهم می‌سازد.

اینجانب فرارسیدن این روز پرافتخار را به همه مهندسان متعهد ایران اسلامی، به ویژه همکاران ارجمند، مهندسان پرتلاش، متخصص و متعهد مجموعه بزرگ پژوهشگاه نیرو در سراسر کشور، تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات تک تک بزرگواران قدردانی می‌نمایم.

امید است با الهام از فناوری‌های نوین و خلاقانه و در پرتو الطاف خداوند بزرگ، همچنان منشاء آثاری ماندگار برای سربلندی ایران عزیز باشیم.

مجید عمیدپور

رئیس پژوهشگاه نیرو