وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، اولین فراخوان واحدهای فناور، مدیریت بار گروهی فیدرهای در شهرک ها و نواحی صنعتی
شنبه 29 اردیبهشت 1403

اولین فراخوان شناسایی واحدهای فناور در راستای مدیریت بار گروهی فیدرها در شهرک ها و نواحی صنعتی

پژوهشگاه نیرو و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در راستای مدیریت بار فیدرها در شهرک‌ها، نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی در دوره اوج مصرف سال 1403، فراخوانی مشترک صادر کردند.

16 بهمن 1402 09:50

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، بر اساس این فراخوان، از تمامی واحدهای فناور، شرکت‌‏های دانش‌‏بنیان و هسته‌های دانش‌پایه دارای طرح یا محصول فناورانه در حوزه «مدیریت بار شبکه»، مطابق با ضوابط اجرایی برنامه‌های پاسخگویی بار ابلاغی از سوی شرکت توانیر، دعوت به همکاری می‌گردد.

بر اساس این فراخوان، طرح‌ها و راهکارهای فناورانه مدیریت بار شبکه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی که منطبق بر ضوابط و آیین‌نامه ابلاغ شده از سوی وزارت‌های نیرو و صمت باشد، قابل بررسی است.

علاقمندان جهت مشارکت در این فراخوان به آدرس nri.ac.ir/adms مراجعه نمایند.