وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، نمایشگاه صنعت آب و انرژیهای تجدیدپذیر، مرکز رشد پژوهشگاه نیرو، عقد قرارداد فروش محصول
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

حضور شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه نیرو در نمایشگاه صنعت آب و انرژی‌های تجدیدپذیر/ عقد قرارداد فروش محصول

.

03 بهمن 1402 09:17

شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه نیرو با حضور در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران و سیزدهمین نمایشگاه بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق، جدیدترین محصولات خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، مرکز رشد پژوهشگاه نیرو، در راستای حمایت از تولید داخل و معرفی دستاوردهای واحدهای فناور زیرمجموعه خود در حوزه‌های مرتبط با موضوع نمایشگاه، غرفه ارایه دستاوردها برپا نموده است.

در این غرفه نمایشگاهی شرکت‌های دانش بنیان مستقر مرکز رشد پژوهشگاه نیرو به شرح ذیل به ارایه دستاوردهای خود پرداختند. - شرکت دانش بنیان پارسیان موحد با محصول سیستم نوین اکسیداسیون پیشرفته پلاسمایی برای تسویه آب و پساب- شرکت دانش بنیان کیهانه کاوش آمود با محصولات: مسیر یاب لوله و کابل زیر سطحیو نشت یاب چند منظوره خطوط انتقال و شبکه توزیع و نشت یاب انشعابات. - شرکت سامان فرآیند پاسارگاد با محصولات: فلومتر الترا سونیک کلمپ آن و تستر کنتور خانگی آب.

همچنین بر اساس این گزارش در نخستین روز برگزاری نمایشگاه، "قرارداد فروش شرکت سامان فرآیند برای فروش محصول فلومتر التراسونیک کلمپ"، با یک پیمانکار خصوصی منعقد گردید.