وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، امضای تفاهم‌نامه سه جانبه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، پژوهشگاه نیرو و صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

تفاهم‌نامه سه جانبه شناسایی فرصت‌ها و اجرای طرح‌های فناورانه صنعت برق و انرژی میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، پژوهشگاه نیرو و صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی امضا شد.

20 دی 1402 12:12

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، این تفاهم‌نامه با هدف معرفی و شناسایی فرصت‌های فناورانه در حوزه توسعه فناوری صنعت برق و انرژی، توسعه و رسوخ فناوری در صنعت برق و انرژی با استفاده از ظرفیت‌های قانون جهش تولید، میان "شقایق حق‌جوی جوانمرد" به نمایندگی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، "مجید عمیدپور" رئیس پژوهشگاه نیرو و "سپهر برزی‌مهر" مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی مبادله شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های توسعه فناوری و بومی‌سازی فناوری‌های نوین و نوپا از طریق شرکت‌های صنعتی و یا دانش‌بنیان با تمرکز بر بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان به‌ویژه اعتبار مالیاتی شرکت‌های صنعتی در زمینه‌های بهینه‌سازي و مدیریت مصرف انرژي، اتوماسیون و هوشمندسازي شبکه‌هاي برق، انرژي‌هاي تجدیدپذیر و هدف‌گذاری جهت جریان‌سازی اجرای سه همت (هزار میلیارد تومان) طرح و پروژه تحقیقاتی و فناورانه، مورد توافق قرار گرفته است.

همچنین معرفی و شناسایی فرصت‌های فناورانه در حوزه توسعه فناوری صنعت برق و انرژی، توسعه و رسوخ فناوری، توسعه آزمایشگاه‌های مرجع، در صنعت برق و انرژی با استفاده از ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان، حمایت از فعالیت‌های تحقیق و توسعه و تولید محصولات اولویت‌دار در حوزه صنعت برق و انرژی با هدف افزایش ضریب نفوذ دانش و فناوری در این صنعت، ترویج و توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان داخلی و ارتقاء ابزارهای مؤثر در حمایت از تولیدکنندگان، از دیگر اهداف قید شده در این تفاهم‌نامه است.