وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، تقدیر وزیر نیرو از دکتر عمیدپور
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

تقدیر محرابیان از رئیس پژوهشگاه نیرو

"علی اکبر محرابیان" وزیر نیرو از تلاش‌های "مجید عمیدپور" رئیس پژوهشگاه نیرو و رئیس کمیته علمی نخستین جشنواره و فن بازار صنعت برق ایران و همچنین عوامل برگزارکننده این جشنواره تقدیر کرد.

تقدیر محرابیان از رئیس پژوهشگاه نیرو
17 دی 1402 15:58

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، در متن تقدیرنامه وزیر نیرو آمده است: توسعه، رشد و اعتلای زیست بوم نوآوری نیرو، نیازمند افرادی متخصص، دلسوز و آگاه از مسائل نوآورانه است.

محرابیان در ادامه این لوح تقدیر تاکید کرده است: این رویداد توانست شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و جامعه اساتید دانشگاهی، دانشجویان و نخبگان کشور را به خوبی همرسانی کند. لازم می‌دانم از تلاش‌های متعهدانه جناب‌عالی در به ثمر نشستن شایسته این رویداد تقدیر کنم. امید است در پناه خداوند متعال، شاهد به بار نشستن حاصل این زحمات در پیشرفت و درخشش صنعت برق کشور باشیم.