وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، پیام تبریک وزیر نیرو به رئیس پژوهشگاه نیرو
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

پیام تبریک وزیر نیرو خطاب به رئیس پژوهشگاه نیرو

علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، در پی برگزیده شدن "مجید عمیدپور" رئیس پژوهشگاه نیرو و "استاد تمام دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی"، در زمره پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد برتر جهان، با ارسال پیامی مکتوب، این موفقیت را به ایشان تبریک گفت.

پیام تبریک وزیر نیرو خطاب به رئیس پژوهشگاه نیرو
05 دی 1402 15:58
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، در پیام "علی اکبر محرابیان" وزیر نیرو خطاب به "مجید عمیدپور" رئیس پژوهشگاه نیرو آمده است:

جناب آقای دکتر مجید عمیدپور استادتمام دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و رئیس پژوهشگاه نیرو

باسلام،
بدینوسیله قرار گرفتن جنابعالی در فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد برتر دنیا در سال 1402 که توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) شناسایی و معرفی شده است را تبریک گفته و از خداوند متعال دوام توفیق خدمت و تلاش در عرصه پژوهش و تحقیقات کاربردی و توسعه فناوری صنعت برق را خواهانم.

اخیرا بر اساس اعلام رسمی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دکتر مجید عمیدپور برای چندمین سال متوالی در زمره دانشمندان و پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد برتر جهان در سال ۱۴۰۲ قرار گرفت.