یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی و نخستین جشنواره و فن‌بازار تخصصی برق به کار خود پایان داد

بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی و نخستین جشنواره و فن‌بازار صنعت برق ایران پس از چهار روز کاری، روز جمعه به کار خود پایان داد.

26 آبان 1402 14:06
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، بیست‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق که از روز ۲۳ آبان در نمایشگاه بین‌المللی تهران با حضور وزیر نیرو آغاز به کار کرده بود، امروز جمعه با برگزاری ۱۱ پنل تخصصی، هشت نشست خبری و با حضور صدها نفر از دانشگاهیان، دانشجویان و استادان دانشگاه و نیز دیگر اقشار مردمی به کار خود پایان داد.

امسال برای نخستین بار، در کنار نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق، اولین جشنواره و فن‌بازار برق هم برگزار شد که میزبان ۶۹۵ محصول و خدمت فناور و نوآور از شرکت‌های دانش‌بنیان بود.

با توجه به اعلام ۲۹۳ نیاز فناور و نوآور از سوی صنعت برق، در این دوره از نمایشگاه، ۳۰ قرارداد میان شرکت‌های دانش‌بنیان و متقاضیان محصولات و خدمات فناور منعقد شد و به امضای طرفین رسید.

بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق نسبت به نمایشگاه پارسال شاهد رشد ۶۳ درصدی حضور شرکت‌ها بود.

در این نمایشگاه ۳۰ طرح برتر فناور و نوآور معرفی و تجلیل شد.

مسئولیت کمیته علمی، دبیرخانه و اطلاع‌رسانی نخستین جشنواره و فن‌بازار برق را پژوهشگاه نیرو برعهده داشت.