یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

امضای تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و شرکت دانش‌بنیان تحقیقات صنعتی آفتابگردان تابان شرق

این تفاهم‌نامه همکاری به منظور شناسائی و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی در کشور و همکاری در زمینه‌های مرتبط با مدیریت انرژی در کشور، کمک به تأمین پایدار انرژی و اصلاح الگوی مصرف، میان پژوهشگاه نیرو و شرکت دانش‌بنیان تحقیقات صنعتی آفتابگردان تابان شرق به امضا رسید.

24 آبان 1402 10:21
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، این تفاهم نامه در حاشیه نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران، میان "عباس بحری"معاون فناوری پژوهشگاه نیرو، به نمایندگی از این مجموعه و" نوید یکتای"مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تحقیقات صنعتی آفتابگردان تابان شرق مبادله شد.
براساس این گزارش، طراحی و پیاده‌سازی اتاق فکر تخصصی حوزه مدیریت مصرف، بررسی، برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی، بررسی، تدوین، تصویب و اجرای پروژه‌های مدیریت انرژی (پروژه های کلان و خرد)، بررسی و ایجاد نظام تأیید صلاحیت‌های حرفه‌ای مورد نیاز در حوزه مدیریت انرژی، از مهم‌ترین زمینه‌های همکاری قید شده در این تفاهم‌نامه است.
همچنین بررسی، برنامه‌ریزی و برگزاری مسابقات، جشنواره‌ها و برنامه‌های ترویجی و فرهنگ‌سازی و انتشار خبرنامه‌ها و نشریات، بررسی، برنامه‌ریزی و برگزاری رویدادهای بخشی، منطقه‌ای و ملی با هدف توسعه خدمات انرژی و مدیریت مصرف انرژی، بررسی، شناسایی، تصویب و اجرای پروژه‌های آسیب‌شناسی و مطالعاتی برای رفع موانع و چالش‌های حوزه انرژی بررسی و تدوین مقررات، آئین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها مرتبط با حوزه مدیریت انرژی از دیگر محورهای همکاری قید شده در این تفاهم نامه همکاری مشترک است.