شنبه 15 اردیبهشت 1403

توسعه همکاری‌های پژوهشگاه نیرو و دانشگاه علم و صنعت ایران

با هدف توسعه همکاری‌ها در زمینه پژوهشی، نشستی میان پژوهشگاه نیرو و معاونت پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران روز سه‌شنبه 16 آبان در محل پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

توسعه همکاری‌های پژوهشگاه نیرو و دانشگاه علم و صنعت ایران
21 آبان 1402 16:46
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، به منظور توسعه همکاری‌ها بین پژوهشگاه نیرو و دانشگاه علم و صنعت ایران نشستی با حضور مدیر همکاری‌های علمی صنعتی و رئیس اداره خدمات پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر پژوهشی پژوهشگاه نیرو برگزار شد. در این نشست، موضوعاتی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای توسعه همکاری اتخاذ شد.

حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در پژوهشگاه نیرو برای سپری کردن دوره فرصت مطالعاتی صنعتی، حمایت از پایان نامه‌ها و رساله دکتری توسط پژوهشگاه نیرو، حضور خبره صنعتی (همکاران پژوهشگاه نیرو) در کلاس‌های درس دانشگاه علم و صنعت ایران، برگزاری کارگاه‌های آموزشی توسط همکاران پژوهشگاه در دانشگاه علم و صنعت ایران و حضور همکاران پژوهشگاه نیرو در نشست تخصصی جشنواره تعاملات صنعتی دانشگاه از جمله موضوعاتی است که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.