یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

در چهارمین نشست تبیین نیازهای فناورانه رویداد نوآوری بهره‌ور حوزه انرژی در مشهد مطرح شد؛ رشد بهره‌وری مستلزم اصلاح اقتصاد انرژی است

02 آبان 1402 15:53
معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای خراسان گفت: تا اقتصاد انرژی اصلاح نشود، نمی‌توان شاهد رشد چشم‌گیر بهره‌وری در این زمینه بود.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، "مهدی علومی" معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای خراسان روز دوشنبه در چهارمین نشست تبیین نیازهای فناورانه رویداد نوآوری بهره‌ور حوزه انرژی که با حضور معاون فناوری پژوهشگاه نیرو، راهبر مجتمع‌ها و واحدهای آموزشی و پژوهشی، مدیر برنامه‌ریزی و کیفیت پژوهشگاه نیرو و رییس مرکز تخصصی نوآوری و توسعه فناوری مدیریت مصرف انرژی پژوهشگاه نیرو در مشهد مقدس برگزار شد، افزود: در کنار ۱۳ پروژه پژوهشی جاری برق منطقه‌ای خراسان، از ایده‌های فناورانه در زمینه طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری مقاومت دینامیکی کلیدهای قدرت DCRM، طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر کیفیت توان با کلاس دقت A (0.1) با قابلیت اندازه‌گیری فلیکر، طراحی و ساخت بوبین کلیدهای قدرت ABB-VD6-20kv و طراحی و ساخت سوئیچ دیتای صنعتی بیسیم ثابت دیجیتال و تکرار کننده دیجیتال مورد استفاده در ارتباطات رادیوئی دیجیتال (Digital Mobile Radio) استقبال می‌شود.

مجتمع آموزشی و پژوهشی خراسان (پژوهشگاه نیرو خراسان) با همکاری سازمان ملی بهره‌وری ایران و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت نیرو، چهارمین نشست تبیین نیازهای فناورانه رویداد نوآوری بهره‌ور در حوزه انرژی را در محل تالار اجتماعات مجتمع آموزشی و پژوهشی خراسان در مشهد مقدس برگزار کرد.

رویکرد رویداد «نوآوری بهره‌ور در حوزه انرژی» ترویج و گسترش فرهنگ بهره‌وری و نوآوری بوده و برخی از اهداف آن عبارتند از زمینه‌سازی تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، ایجاد جریان نوآوری بهره‌ور مبتنی بر نگاه تمدن‌ساز، حمایت از نوآوری و خلاقیت نیرو‌های محقق و سرمایه‌های انسانی خلاق و شایسته و ایجاد اشتغال ارزش‌افزا در کشور و ارتقای نقش نوآوران در توسعه و اعتلای ایران اسلامی از طریق خلق دانش، فناوری و کسب‌وکار دانش‌بنیان برگزار می‌شود.

در این نشست، نیازهای فناورانه این صنعت و بسته‌های حمایتی دولت از ایده‌ها برای ارتقای بهره‌وری در صنعت برق مطرح شد. همچنین برخی از فعالان بخش خصوصی صنعت برق دغدغه‌ها و مشکلات خود را با مسئولان حاضر در جلسه در میان گذاشتند.