یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

انتشار مقالات منتخب سیزدهمین کنفرانس شبکه‌‌های هوشمند انرژی در نشریه بین‌المللی مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دبیرخانه سیزدهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی از انتشار مقالات منتخب این رویداد در نشریه بین‌المللی مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.

02 آبان 1402 08:19
دبیرخانه سیزدهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع پژوهشگران محترم می‌رساند، مقالات منتخب سیزدهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی، در صورت تمایل نویسندگان هر مقاله، در ژورنال بین المللی مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AUT Journal of Electrical Engineering) منتشر خواهند شد.

در این اطلاعیه آمده است: مطابق با هماهنگی انجام شده و به منظور ارتقا کیفیت مقالات منتخب، این مقالات تنها با عبور از یک مرحله داوری (توسط یک داور) در ژورنال مذکور امکان انتشار خواهند یافت.

علاقه‌مندان می‌توانند، برای آشنایی بیشتر با این ژورنال به لینک https://eej.aut.ac.ir مراجعه کنند.