وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو،انتصاب سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان
شنبه 29 اردیبهشت 1403

سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان پژوهشگاه نیرو منصوب شد

طی حکمی از سوی "مجید عمیدپور" رئیس پژوهشگاه نیرو، "سعید نجفی باغچه جوقی" به سمت سرپرستی مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان پژوهشگاه نیرو، منصوب شد

سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان پژوهشگاه نیرو منصوب شد
24 مهر 1402 12:24
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، مراسم معارفه سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان پژوهشگاه نیرو، با حضور "عباس بحری" راهبر مجتمع‌ها و واحدهای آموزشی و پژوهشی"، اعضای شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در آذربایجان شرقی و مدیران عامل صنعت آب و برق آذربایجان شرقی در محل مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان پژوهشگاه نیرو برگزار شد.
در این مراسم از زحمات "یوسف پریش"، رئیس قبلی این مجتمع قدردانی شد و حکم سرپرستی "سعید نجفی باغچه جوقی" به ایشان اهدا شد.
براساس این گزارش، در حکم رئیس پژوهشگاه نیرو، خطاب به سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان بر استفاده از ظرفیت‌های مجتمع در جهت توسعه فناوری و نوآوری‌های صنعت آب و برق، ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز جهت نقش‌آفرینی هر چه موثرتر آن مجتمع در چارچوب نظام ملی نوآوری کشور، مدیریت و ارائه آموزش‌های تخصصی – شغلی سازمانی با رویکرد توانمندسازی و مهارت افزایی، اجرای نظام صلاحیت حرفه‌ای برای شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو و کلیه عوامل فنی و اجرایی مرتبط با صنعت آب و برق، ایفای نقش موثر در قالب قطب منطقه‌ای مرکز رشد/پارک علم و فناوری نیرو از طریق شناسایی، جذب و استقرار شرکت‌های دانش محور- دانش‌بنیان در مجتمع برای رفع نیازهای فناورانه وزارت نیرو اشاره شده است.