وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، فراخوان سیزدهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژِی
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

فراخوان کارگاه‌های آموزشی سیزدهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی

همزمان با برگزاری سیزدهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی طی روزهای 14 الی 15 آذرماه سال‌جاری، به منظور ارتقا سطح دانش تخصصی و همچنین تبادل تجربیات شرکت‌کنندگان، کارگاه‌های آموزشی متناسب با محورهای کنفرانس، برگزار می‌گردد.

فراخوان کارگاه‌های آموزشی سیزدهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی
22 شهریور 1402 13:05

از علاقمندان موضوع و تمامی متخصصان، پژوهشگران و صاحب‌نظران در دانشگاه‌ها، صنایع و ارگان‌های دولتی و خصوصی در حوزه‌های مرتبط با محورهای کنفرانس، دعوت به عمل می‌آید، اهداف و مشخصات کارگاه آموزشی پیشنهادی خود را با مراجعه به آدرس https://sgc2023.nri.ac.ir و بخش فراخوان کارگاه‌های آموزشی، مطابق فایل نمونه تکمیل و فایل را تحت عنوان "پیشنهاد کارگاه آموزشی" به آدرس ایمیل کنفرانس به نشانی sgc2023@nri.ac.ir  ارسال نمایند.

پس از بررسی پیشنهادات دریافتی در کمیته برگزاری کنفرانس، نتایج کارگاه‌ها اطلاع‌رسانی و هماهنگی‌های لازم به عمل خواهد آمد.

تاریخ برگزاری کارگاه آموزشی: مطابق با برنامه کنفرانس در روزهای برگزاری خواهدبود و آخرین مهلت ارسال پیشنهاد: 15 مهر 1402 است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به نشانی  sgc2023.nri.ac.ir  مراجعه نمایند.