وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، جایزه ملی بهره‌‌وری انرژی برق
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

طرح «جایزه ملی بهره‌وری انرژی برق» برای اولین بار در کشور اجرا می‌شود

طرح اعطای جایزه ملی بهره‌وری انرژی برق برای اولین بار در ایران اجرا می‌شود.

طرح «جایزه ملی بهره‌وری انرژی برق» برای اولین بار در کشور اجرا می‌شود
30 مرداد 1402 15:39

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، در راستای ضرورت فرهنگ سازی و ایجاد انگیزه مدیریت مصرف برق برای بخش‌های مختلف مصرف کننده انرژی، سازمان ساتبا برای اولین بار در کشور طرح اعطای جایزه ملی بهره‌وری انرژی برق را عملیاتی می‌کند که همزمان با سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق در تاریخ 4 مهرماه سال جاری، برگزیدگان هر بخش در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران معرفی می‌شوند.
بنا بر این گزارش جایزه ملی بهره‌وری انرژی برق با تقدیر از نمونه‌های موفق کشوری در حوزه بهره‌وری انرژی برق نه تنها به ایجاد انگیزه و تحرک برای توسعه بهینه‌سازی مصرف انرژی در کشور و ترویج استانداردهای سیستم مدیریت انرژی و معیارهای مصرف بهینه برق کمک می‌کند، بلکه به ترویج و ارتقای آگاهی جامعه در حوزه بهره‌وری انرژی برق و توسعه فرهنگ دستیابی به اهداف سازمانی با استفاده از مفاهیم مدیریت انرژی نیز کمک شایانی خواهد کرد.
دامنه و ساختار جایزه ملی بهره‌وری انرژی برق در سال اول اجرا در پنج حوزه فرآیندهای صنعتی و صنایع انرژی بر، تولیدکنندگان تجهیزات و لوازم خانگی برقی، پروژه‌های برتر مسکونی( انبوه سازان طرح نهضت ملی مسکن)، محصولات دانش بنیان و دانش پایه و پروژه‌های برتر صرفه جویی و الگوهای موفق دستگاه‌های اجرائی(در سال اول اجرای این طرح مختص شرکت‌های توزیع نیروی برق) در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی برق است که دامنه شمول این جایزه در سال‌های آتی گسترده‌تر می‌شود.
بنا بر این گزارش مخاطبان و علاقه مندان هر حوزه می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام در این طرح از هفته آتی از طریق سایت ساتبا به آدرس www.satba.gov.ir و سایت جایزه ملی بهره‌وری انرژی برق به آدرس www.ieeea.satba.gov.ir حداکثر تا تاریخ 1402/06/10 اقدام کنند.