وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، فراخوان پذیرش مقاله در نشریات تخصصی پژوهشگاه نیرو
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

فراخوان پذیرش مقاله در نشریات علمی – تخصصی پژوهشگاه نیرو

17 خرداد 1402 12:37
دفتر مجلات علمی- تخصصی پژوهشگاه نیرو ذیل اداره نشر علم و پایش آینده‌نگاری با هدف کمک به نشر و اعتلای دانش تخصصی در کشور، نهادینه‌کردن فرهنگ مکتوب در جامعه پژوهشگران صنعت برق و اعتلای علمی- پژوهشی و تقویت بنیه علمی پژوهشگران صنعت برق از طریق انتشار نشریات تخصصی چاپی و الكترونیكیِ دارای مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور اخذ درجه علمی نشریات از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت می‌نماید.
در این راستا تاکنون سه نشریه «فصلنامه سیستم‌های تبدیل انرژی الکترومکانیکی« (EECS)، »فصلنامه انرژی و توسعه اقتصادی (JEEDEV) » و دوفصلنامه «حقوق آب و برق»، به صاحب امتیازی پژوهشگاه نیرو منتشر شده است.
علاقمندان برای آگاهی بیشتر به نشانی https://nri.ac.ir/journals مراجعه فرمایند.
انتشارات پژوهشگاه نیرو آماده پذیرش آثار علمی به منظور حمایت از نشر کتاب و درج مقالات مرتبط در مجله‌های تخصصی پژوهشگاه نیرو است.