وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، پیام تسلیت دکتر عمیدپور، درگذشت دکتر غفوری فرد
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه نیرو در پی درگذشت دکتر حسن غفوری فرد استاد دانشگاه و وزیر اسبق نیرو

در پی درگذشت دکتر حسن غفوری فرد استاد فرهیخته دانشگاه و وزیر اسبق نیرو، دکتر مجید عمیدپور "رئیس پژوهشگاه نیرو "پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه نیرو  در پی درگذشت  دکتر حسن غفوری فرد استاد دانشگاه و وزیر اسبق نیرو
متن پیام تسلیت دکتر عمیدپور به این شرح است:

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام (سوره الرحمن/ آیه۲۶)

انالله و اناالیه راجعون
ضایعه درگذشت انسان وارسته، زنده یاد دکتر حسن غفوری‌فرد، استاد فرهیخته دانشگاه، وزیر اسبق نیرو، فعال سیاسی خوش‌نام و مدیر اجرایی پرتلاش، موجب تألم و تأثر فراوان اینجانب، جامعه علمی، دانشگاهی و سیاسی کشور گردید.
بدون تردید این واقعه اسفناک، فقدانی جبران‌ناپذیر برای همکاران ایشان در صنعت برق، جامعه دانشگاهی و سیاسی کشور خواهد بود.
اینجانب با نهایت تاسف و تاثر ضایعه بزرگ فقدان این استاد ارجمند و وزیر اسبق نیرو را به جامعه صنعت برق کشور، اساتید و همکاران و دانشجویان ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال براي آن فقيد سعيد غفران و رحمت واسعه الهي و براي بازماندگان معزا صبر و اجر مسئلت دارم.
مجید عمیدپور
رئیس پژوهشگاه نیرو