وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو، رونمایی از شبکه متخصصان صنعت آب و برق
شنبه 15 اردیبهشت 1403

رونمایی از شبکه متخصصان صنعت آب و برق

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو با تاکید بر حمایت وزارت نیرو از جوانان، نخبگان و شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، از رونمایی "شبکه متخصصان صنعت آب و برق" خبر داد و گفت: این شبکه بستر تبادل تجربیات مهم متخصصان در حوزه آب و برق است.

رونمایی از شبکه متخصصان صنعت آب و برق
27 آذر 1401 16:02
مریم کارگر نجفی" در جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو که صبح امروز در سالن همایش خلیج فارس پژوهشگاه نیرو برگزار شد، با اشاره به رونمایی از "شبکه متخصصان صنعت آب و برق" گفت: این شبکه بستر تبادل تجربیات مهم متخصصان در حوزه آب و برق بوده و امید است این امکان در آینده نزدیک، عمومی‌تر شود و به عنوان پل ارتباطی وزارت نیرو و مردم مورد استفاده قرار گیرد.
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو در ادامه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری به همه پژوهشگران و کاوشگران علم و دانش، افزود: جشنواره پژوهش همه ساله برگزار می‌شود؛ این جشنواره فرصتی مناسب برای تبادل تجربیات در حوزه صنعت آب و برق است.