پزوهشگاه نیرو , شرکت مهندسی آب منطقه ای اردبیل, تفاهم نامه همکاری
شنبه 15 اردیبهشت 1403

تفاهم‌نامه همكاری مشترک میان پژوهشگاه نیرو و شرکت مهندسی آب منطقه ای اردبیل مبادله شد

این تفاهم‌نامه همکاری مشترک، میان دکتر مجید عمیدپور"رئیس پژوهشگاه نیرو" و دکتر علی حیدری اُناري "رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آب منطقه ای اردبیل "، در محل پژوهشگاه نیرو مبادله شد.

27 شهریور 1401 09:28
هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه راه‌اندازی کارخانه نوآوری آب منطقه‌ای اردبیل، در قالب مفهوم کارخانه‌های نوآوری نیرو، توسط پژوهشگاه نیرو و با مشارکت شرکت آب منطقه‌ای اردبیل به عنوان متولی و حامی در سطح استان اردبیل، با هدف پاسخگویی به مسائل و چالش‌های نوآورانه و فناورانه شرکت و استفاده حداکثری از توان و تخصص جوانان و نخبگان استان اردبیل است.
این تفاهم نامه در راستای سیاست‌های کلی کشور برای توسعه اقتصاد دانش بنیان و استفاده از ظرفیت‌های مواد 4 و 9 آیین نامه حمایت از تولید، دانش بنیان، فناور و اشتغال آفرین در صنعت آب و برق، با هدف ایجاد زیرساخت برای پاسخگویی به چالش‌ها و مشکلات نوآورانه و فناورانه صنعت آب در سطح استان اردبیل،در قالب مفهوم کارخانه‌های نوآوری نیرو، میان پژوهشگاه نیرو به عنوان مجری راه اندازی پارک علم و فناوری نیرو به نمایندگی دکتر مجید عمیدپور "رئیس پژوهشگاه نیرو" و شرکت آب منطقه‌ای اردبیل به نمایندگی دکتر علی حیدری اناری "رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل" مبادله شد.