وزارت نیرو, پژوهشگاه نیرو, دفتر جذب هیات علمی, کارگاه دانش ا فزایی
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403

کارگاه دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو با موضوع «تعلیم و تربیت اسلامی سطح یک » برگزار شد

22 فروردین 1401 12:47
کارگاه دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو با موضوع "تعلیم و تربیت اسلامی سطح یک " از تاریخ 11/23 /1400 لغایت 1400/12/04به صورت مجازی برگزار شد.
در این کارگاه که طی 4 روز برگزار گردید؛ دکتر عبدالعظیم کریمی به عنوان مدرس دوره مباحث مختلفی همچون: مبانی و مهارت‌های تربیت دینی در تراز انقلاب اسلامی، مبانی و مهارت‌های آموزش، مبانی و مهارت‌های فرزندپروری، مبانی و مهارت‌های ارتباط را مطرح نمودو مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.