وزارت نیرو, پژوهشگاه نیرو, مجتمع آموزشی و پژوهشی خراسان, دیدار وزیر نیرو و رئیس مجتمع خراسان
شنبه 29 اردیبهشت 1403

در دیدار با وزیر نیرو صورت گرفت؛ تشریح برنامه‌های پژوهشگاه نیرو در مجتمع آموزشی و پژوهشی خراسان پژوهشگاه نیرو

17 فروردین 1401 13:24
در هجدهمین سفر دولت سیزدهم و حضور وزیر نیرو در استان خراسان رضوی ، دکتر ایمانی "رئیس مجتمع آموزشی و پژوهشی خراسان"، با وزیر نیرو دیدار کرد و ضمن گفتگو با وزیر نیرو به تشریح برنامه‌های مجتمع آموزشی و پژوهشی خراسان پژوهشگاه نیرو و مرکز رشد واحدهای دانش‌بنیان و فناور صنعت آب و برق شعبه خراسان پرداخت و از اقدامات انجام شده برای جذب شرکت‌های دانش‌بنیان در این مرکز رشد، تجهیز و راه‌اندازی پارک بین المللی آموزش‌های تخصصی فوق توزیع و انتقال در محل این مجتمع خبر داد.
وی به تشریح برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی پیش بینی شده برای اجرا در پارک بین المللی آموزش‌های تخصصی فوق توزیع و انتقال پرداخت.
در این دیدار مهندس محرابیان"وزیر نیرو"، خواستار گسترش اقدامات انجام شده در جذب و ارائه تسهیلات مختلف به شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شدند و از اقدام مشترک پژوهشگاه و شرکت برق منطقه‌ای خراسان در راه‌اندازی پارک مذکور ابراز رضایت نمود و بر برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط با صنعت آب و برق تاکید کزدند.