وزارت نیرو, پژوهشگاه نیرو, دیدار نوروزی 1401
شنبه 29 اردیبهشت 1403

آیین دیدار نوروزی سرپرست و اعضای هیات رئیسه پژوهشگاه نیرو با کارکنان برگزار شد

به مناسبت سال جدید آیین دیدار نوروزی کارکنان و اعضای هیات رئیسه پژوهشگاه با حضور دکتر احسانیان سرپرست پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

آیین دیدار نوروزی سرپرست و اعضای هیات رئیسه پژوهشگاه نیرو با کارکنان برگزار شد
15 فروردین 1401 13:09
در این دیدار دکتر احسانیان سرپرست پژوهشگاه نیرو، اعضای هیات رئیسه، مشاوران، مدیران پژوهشگاه نیرو و جمع کثیری از همکاران حضور داشتند و ضمن تبریک سال نو و عید نوروز، با یکدیگر تجدید دیدار کردند.
با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، در راستای حمایت از اقدامات دانش بنیان و انتخاب شعار سال 1401 به عنوان "سال تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین"؛ سال 1401 برای پژوهشگاه نیرو به عنوان تسهیل‌گر و ارائه‌کننده تسهیلات، حمایت از شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان به منظور تجاری‌سازی محصولات این شرکت‌ها و ورود این شرکت‌ها به عرصه تولید و اشتغال، سالی پرکار خواهد بود.
در واقع پژوهشگاه نیرو به عنوان محور اصلی توسعه زیست بوم نوآوری و کارآفرینی در صنعت برق و انرژی، با حمایت از شرکت‌های مستقر در پارک‌های فناوری و مراکز رشد این پژوهشگاه، ‌اقدامات مثبت‌تری در تسهیل‌گری و ایجاد شتاب در عرصه تجاری‌سازی محصولات و اشتغال آفرینی خواهد داشت.