پژوهشگاه نیرو,آبا نیرو, تایید صلاحیت آزمایشگاهها, تبیین استاندارد
شنبه 08 اردیبهشت 1403

نشست" تاییدیه‌ها و استانداردها در حوزه برق و انرژی" در حاشیه دوّمین همایش مجازی تبیین استاندارد در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، برگزار شد

دوّمین همایش مجازی تبیین استاندارد در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به‌مناسبت هفته ملّی استاندارد برگزار شد.

26 مهر 1400 08:40
دوّمین همایش مجازی تبیین استاندارد در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به‌مناسبت هفته ملّی استاندارد با محوریت استانداردسازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه، در حوزه تجهیزات پزشکی، نفت و گاز، ساختمان، حمل و نقل، کشاورزی، برق و انرژی، با محوریت استانداردسازی ابزار توسعه آزمایشگاه(همکاری با آزمایشگاه‌ها)، استقرار استانداردهای سیستم‌های مدیریتی، نقش و مزایای آن و ابزارهای حمایتی در استانداردسازی محصولات دانش‌بنیان در روزهای 17 تا 21 مهرماه 1400 توسط صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار گردید.
در روز چهارشنبه مورخ 21 مهرماه نشستی تحت عنوان "تأییدیه‌ها و استانداردها در حوزه برق و انرژی" توسط مدیریت توسعه، ترویج و تدوین استانداردهای مرکز و مدیریت برنامه‌ریزی و تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌های مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (مرکزآبانیرو) برگزار گردید. در این نشست که با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنعت برق و انرژی برگزار گردید؛ ابتدا استقرار سیستم یکپارچه مدیریت اطلاعات و دبیرخانه استانداردهای صنعت برق و انرژی و تبیین فرآیندهای تدوین استاندارد توسط مهندس مهرنوش هور، "مدیر توسعه، ترویج و تدوین استانداردها" ارائه شد و در ادامه مهندس داور رضاخانی، "مدیر برنامه¬ریزی و تأیید صلاحت آزمایشگاه‌ها"، فرآیند تأیید محصول در صنعت برق و انرژی را برای شرکت¬های دانش‌بنیان تشریح نمودند.