پژوهشگاه نیرو, واکسیناسیون کووید 19,مدیریت توسعه منابع و آموزش
شنبه 08 اردیبهشت 1403

اجرای واکسیناسیون کارکنان پژوهشگاه نیرو

در راستای انجام وظایف در حوزه سلامت کارکنان پژوهشگاه نیرو، با توجه به اهمیت موضوع واکسیناسیون کرونا در سطح کشور و همه‌گیری این بیماری، مدیریت توسعه منابع انسانی و آموزش پیگیری‌های لازم جهت سهولت انجام تزریق واکسن همکاران و تسریع در انجام آن را دنبال نمود. در این راستا با همراهی واحد HSE اقدامات ذیل صورت پذیرفت:

اجرای واکسیناسیون کارکنان پژوهشگاه نیرو
11 مهر 1400 12:32
در فاز اول این اقدام، در تاریخ 9، 10، 14،13 و 15 شهریورماه، مطابق با هماهنگی‌های صورت گرفته و فراهم نمودن امکان ایاب و ذهاب، برای تزریق دُز اول واکسن به دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعزام شدند.
در مرحله دوم، طی هماهنگی انجام شده، با حضور کادر مرکز بهداشت شمال غرب تهران در محل پژوهشگاه نیرو انجام واکسیناسیون دُز اول اکثر همکاران و نیز دُز دوم برخی از کارکنان انجام پذیرفت.
در مرحله سوم تزریق دُز دوم و واکسینه شدن اکثریت کارکنان با حضور کادر مرکز وبهداشت شمال غرب تهران در تاریخ 7 مهرماه انجام گرفت.