یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز رشد واحدهای فناور صنعت آب و برق (شعبه آذربایجان) و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی سهند مبادله شد

11 مرداد 1400 14:10

این تفاهم نامه در راستای تقویت و توسعه همکاری‌های مشترک، میان دکتر یوسف پریش سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه نیرو و دکتر افشین ابراهیمی رئیس مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند به امضاء رسید.
گسترش همکاری به منظور توسعه فناوری‌های موردنیاز صنعت آب و برق، استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری طرفین در راستای رشد شرکت‌های نوپا و فعال در حوزه صنعت آب و برق از جمله موارد مورد تفاهم در این تفاهم‌نامه می باشد.
براساس تفاهم‌نامه مبادله شده، هر دو بازیگر زیست‌بوم فناوری، همکاری لازم را جهت توسعه فناوری‌های موردنیاز صنعت آب و برق انجام خواهند داد.