شنبه 29 اردیبهشت 1403

پیام تسلیت پژوهشگاه نیرو به مناسبت درگذشت دکتر علی‌محمد رنجبر

13 تیر 1400 15:21
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَهِ

با درگذشت ایشان جامعه علمی و پژوهشی کشور، یکی از ارکان ارزشمند خود را از دست داد. رحمت خداوند بر او باد که همه عمر ارزشمند خویش را در راه علم و پژوهش و تربیت دانشجویان و محققان فرهیخته و خدمت به صنعت برق کوشید و آزاد و اخلاقی زندگی کرد. پژوهشگاه نیرو ضمن عرض تسلیت این ضایعه به خانواده محترم ایشان و همکاران پژوهشگاه نیرو بابت از دست دادن پدری دلسوز، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، غفران و رحمت الهی و برای خانواده گرامی آن بزرگوار و جامعه صنعت برق صبر و اجر مسئلت می‌نماید. روح گرانقدرش در کنار پسر مرحومشان مرحوم دکتر سینا رنجبر قرین آرامش و رحمت پروردگار.

مرحوم دکتر رنجبر اولین رئیس دانشگاه صنعتی شریف پس از انقلاب اسلامی ایران، موسس و اولین رئیس پژوهشگاه نیرو بودند.

ایشان همچنین سوابق ارزنده در زمینه‌های علمی و پژوهشی، مدیریتی و اجرایی در کارنامه خود داشتند. مرحوم دکتر رنجبر در سال 1383 به‌عنوان چهره‌ی ماندگار معرفی شدند، همچنین ایشان برگزیده به‌عنوان استاد نمونه کشور بودند.

صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را

تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید