شنبه 15 اردیبهشت 1403

نخستین جلسه کمیته راهبری" طرح جامع نیازسنجی، اولویت بندی، تدوین، بازنگری و الحاقیه استانداردهای حوزه انرژی" برگزار شد

05 مهر 1399 14:58

نخستین جلسه کمیته راهبری" طرح جامع نیازسنجی، اولویت بندی، تدوین، بازنگری و الحاقیه استانداردهای حوزه انرژی " روز سه شنبه 1 مهر ماه 1399 ساعت 10 صبح در محل سالن جلسات ساختمان رویش پژوهشگاه نیرو برگزار گردید.
در این جلسه مهندس امیر فرهادی ، مهرنوش هور به‌عنوان مدعوین از مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (آبانیرو)، دکترعباس بحری ریاست کمیته، مهندس امیر سهرابی به‌عنوان دبیر کمیته و مجری طرح، مهندس اکبری سیار و مهندس صالحیان پیرمرد از سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) ، دکتر ستوده عضو هیئت علمی, مهندس اخلاقی مجری طرح آزمایشگاه‌ها در حوزه انرژی حضور داشتند.
در ابتدای جلسه مهندس فرهادی، رئیس مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (آبانیرو)، ضمن اشاره به الزامات موجود در قانون برنامه‌های پنج‌ساله توسعه و سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی کشور، به موضوعاتی چون راه‌اندازی و ساختار مرکز آبانیرو، تشریح مفاد نظام‌نامه استانداردهای صنعت برق و نظارت مدیریت توسعه، ترویج و تدوین استانداردها بر اجرای فعالیت‌ها و فرآیندهای" طرح جامع نیازسنجی، اولویت بندی، تدوین، بازنگری و الحاقیه استانداردهای حوزه انرژی " پرداختند.
سپس مهندس سهرابی به عنوان دبیر کمیته راهبری و مجری طرح مذکور، ضمن بیان سابقه اقدامات انجام شده مرتبط با طرح، توضیحات کاملی را در خصوص منشور طرح و برنامه‌های مربوطه و هم‌چنین وضعیت پروژه‌های جاری طرح ارایه نمودند.
در ادامه جلسه، عناوین بیش از 30 موضوع عنوان از استانداردهای مورد نیاز در حوزه انرژی که توسط گروه‌ها، مراکز و طرح‌ها اعلام شده بودند، تشریح و عناوین اولویت‌های آتی ارایه گردید. در این رابطه هم‌چنین مقرر گردید لیست اولویت‌های سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) نیز اعلام شده و با توجه به مبادله موافقت‌نامه همکاری فی مابین پژوهشگاه نیرو و ساتبا، افزایش تعاملات در مشارکت و هم‌افزایی فعالیت‌ها در حوزه تدوین استانداردها و دستورالعمل‌ها در حوزه انرژی در دستور کار کمیته قرار گیرد.