یکشنبه 16 اردیبهشت 1403

فراخوان مشارکت در توسعه فناوری و تجاری‌سازی جبران سازهای توان راکتیو استاتیک

23 تیر 1399 10:43

پژوهشگاه نيرو در نظر دارد بمنظور توسعه فناوری و تجاری‌سازی جبران سازهای توان راکتیو استاتیک (SVC)، با شرکت‌های متقاضی، مشارکت نماید. در این طرح مشارکتی، در فاز اول، دانش فنی «طراحی و ساخت جبران ساز توان راکتیو استاتیک پست svc لوشان» توسعه و دانش فنی آن به شرکت مزبور انتقال داده می‌شود و در فاز بعد تجاری‌سازی فناوری و تجهیزات انجام و محصول به صنعت برق و سایر صنایع مرتبط عرضه می‌شود.
از کلیه شركت‌های تولیدکننده، مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد، هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان که تمايل به مشارکت در طرح فوق الذکر را دارند، دعوت به عمل می‌آید حداکثر تا پایان وقت اداری روز ‌سه شنبه مورخ 1399/4/31 و از طریق ارسال نامه رسمی به شماره فکس 88079439-021 و یا آدرس ایمیل petdc@nri.ac.ir مراتب آمادگی خود را اعلام نمایند.
آدرس: تهران- شهرک غرب- انتهای بلوار دادمان- پژوهشگاه نیرو- پژوهشکده انتقال
تلفن: 88079385-021