شنبه 15 اردیبهشت 1403

اجرای طرح آزمایشگاه‌های ملی صنعت برق و انرژی کشور

13 خرداد 1399 11:29

پژوهشگاه نیرو در راستای انجام مأموریت‌های محوله در صنعت برق و انرژی کشور اقدام به استقرار نظام ارائه خدمات آزمایشگاهی در قالب طرح آزمایشگاه ملی نموده است. بر همین اساس این پژوهشگاه از کلیه محققان و پژوهشگران سراسر کشور که موضوع تحقیق آنها در حوزه صنعت برق و انرژی باشد در قالب گروه‌های مخاطب نظیر اعضای هیئت علمی، دانشجویان دکتری و پژوهشگران پسا دکتری، دانشجویان کارشناسی ارشد، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از آزمایشگاه‌های منتخب پژوهشگاه نیرو حمایت می‌نماید. این حمایت‌ها در قالب ارائه تسهیلات لازم در نظر گرفته شده است که توسط پژوهشگاه نیرو و صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی برای هر گروه مخاطب مورد ارزیابی و سطح بندی و اجرا می‌گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، با دفتر مشاور معاونت پژوهشی در امور آزمایشگاه‌ها (تلفن 88590169) تماس گرفته و یا با پست الکترونیک reflab@nri.ac.ir مکاتبه فرمایید.