شنبه 29 اردیبهشت 1403

سمینار خانواده با نشاط برگزار شد

همزمان با سالروز میلاد باسعادت دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، سمینار " خانواده با نشاط" به همت امور خانواده و بانوان در محل سالن رودکی پژوهشگاه نیرو برگزار گردید.

سمینار خانواده با نشاط برگزار شد
03 شهریور 1398 14:37

دکتر عزیزی پژوهشگر روان‌شناس انگیزشی، مدرس دانشگاه و متخصص حوزه خانواده سخنران این سمینار؛ ضمن بیان واکنش‌های عصبی افراد در دسته بندی ده‌گانه، به تشریح علل تحریکات عصبی و ریشه‌های استرس و راهکارهای مدیریت هر عامل پرداختند.
ایشان همچنین نمونه های عینی ازکنش‌های فردی افراد جامعه در واکنش به این عوامل بیان نموده و راهکارهای مواجه را ارائه نمودند.
این سمینار آموزشی با حضور همکاران ، پژوهشگاه نیرو، شرکت تولید نیروی برق حرارتی و سایر مدعوین از وزارت نیرو و نیروگاه طرشت برگزار گردید.
جهت بهره برداری علاقمندان، فایل صوتی این سمینار در مسیر nri.niroo\fs\Family&Women-Affairs در دسترس می باشد.