شنبه 29 اردیبهشت 1403

حمایت پژوهشگاه نیرو از شرکت‌های دانش بنیان در ارائه دستاوردها در نخستین نمایشگاه بین‌المللی توربین، ژنراتور و ماشین های دوار

14 اسفند 1396 12:02

نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی توربین، ژنراتور و ماشین های دوار، خدمات و فن آوری‌های وابسته طی روزهای ۱۱ الی 14 اسفند ماه با همکاری و حمایت انجمن انرژی بادی، پژوهشگاه نیرو، وزارت نیرو، سازمان صنایع هوایی کشوری، شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی تهران، شرکت توربو کمپرسور نفت، گروه تابا، انجمن توربین‌های گازی هلند- آلمان و بسیاری دیگر از فعالان بین المللی این حوزه و با مجوز رسمی سازمان توسعه تجارت ایران در محل سالن خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ در این نمایشگاه مرکز توسعه فناوری موتورهای الکتریکی پیشرفته پژوهشگاه نیرو با ارائه چند محصول و دستاورد حضور یافت و همچنین تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان و صنعتی فعال در حوزه ماشین‌های الکتریکی با حمایت پژوهشگاه نیرو به ارائه برخی از دستاوردهای خود پرداخته است.
این نمایشگاه با اهدافی چون آشنائی با فناوری‌های نوین تولیدات و پیشرفت‌های این حوزه، تبادل اطلاعات، دانش فنی و فناوری روز بین مشارکت کنندگان و متخصصین، آشنایی شرکت کنندگان و بازدید کنندگان با آخرین دستآوردهای عرضه شده در بخش سیستم های توربین، ژنراتور و ماشین های دوار، ایجاد ارتباط مستقیم بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان، ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری، ایجاد فرصت های اشتغال‌زائی و بازاریابی و همچنین توسعه صادرات، برگزار گردیده است.
با توجه به اینکه صنعت توربین، ژنراتور و ماشین های دوار جزء صنایعی محسوب می شود که در حوزه های مختلف از جمله صنعت برق و نفت، نیروگاه ها، آب و فاضلاب و ساختمان نقش حیاتی دارد و نظر به حضور هیئت‌های مختلف اقتصادی داخلی و خارجی، برگزاری اولین دوره این صنعت، نقش مهمی در ایجاد ارتباط مستقیم بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان، ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری، ایجاد فرصت های اشتغال‌زائی و بازاریابی و همچنین توسعه صادرات و توجه به این حوزه خواهد داشت. همچنین برگزاری کارگاه‌های گوناگون تخصصی علمی، آموزشی با حضور اقتصاددانان، صاحبان صنایع و نخبگان و اساتید بین‌المللی این حوزه، گام موثری در انتقال دانش و تجربیات خواهد بود.
این نمایشگاه تا پایان روز دوشنبه 14 اسفندماه از ساعت ۹ تا ۱۷ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آماده بازدید علاقمندان است.