شنبه 29 اردیبهشت 1403

پروفسور گئورگ قره‌پتیان پژوهشگر برگزیده کشور در حوزه انرژی شد

براساس بررسی های صورت گرفته از سوی انجمن انرژی ایران، پروفسور "گئورگ قره پتیان" طبق اطلاعات مربوط به انتشارات بین المللی الزویر بیشترین آمار ارجاع مقالات را میان دانشمندان ایرانی در حوزه انرژی به خود اختصاص داده است.

پروفسور گئورگ قره‌پتیان پژوهشگر برگزیده کشور در حوزه انرژی شد
02 اسفند 1396 10:26

بر این اساس در چهارمین کنفرانس فناوری و مدیریت انرژی انجمن انرژی ایران، از وی به عنوان پژوهشگر برگزیده سال کشور در حوزه انرژی تقدیر شد. در این ارزیابی که برای اولین بار در کشور و از سوی انجمن انرژی ایران صورت گرفته است، با اهدا لوح سپاس از تلاش‌های این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای اهداف عالی علمی، پژوهشی و فرهنگی کشور و پیشبرد دانش انرژی کشور تشکر و قدردانی گردید.
پروفسور قره‌پتیان استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عضو هیئت امناء پژوهشگاه نیرو است و مدتی نیز معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو را بر عهده داشته است، وی یکی از شخصیت‌های ممتاز علمی کشور در حوزه‌ برق و انرژی است.
پروفسور قره‌پتیان در سال‌های اخیر پژوهش‌های زیادی در زمینه ریزشبکه ها، شبکه‌های هوشمند، انرژی‌های تجدیدپذیر، ذخیره‌سازها و زمینه‌های مهم صنعت برق و انرژی به انجام رسانده است. نتیجه فعالیت های وی انتشار بیش از ۱۰۰۰ مقاله در مجلات و کنفرانس های داخلی و بین‌المللی بوده است.
وی تعداد زیادی دانشجو کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه های مذکور تربیت کرده است که در دانشگاه و صنعت برق مشغول به خدمت هستند.