شنبه 15 اردیبهشت 1403

توسعه همکاری‌های پژوهشی پژوهشگاه نیرو و دانشگاه بوعلی سینا همدان

در راستای تحقق ماموريت پژوهشگاه نيرو برای گسترش تحقيقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور و به منظور ارتقاء روحيه نشاط و خودباوری متخصصين اين حوزه، تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و دانشگاه بوعلی سینا منعقد شد.

توسعه همکاری‌های پژوهشی پژوهشگاه نیرو و دانشگاه بوعلی سینا همدان
30 اردیبهشت 1396 15:50

اين تفاهم‌نامه با هدف همکاری آموزشی ـ ‌پژوهشی بين پژوهشگاه نيرو به نمايندگی آقای دكتر گئورک قره‌پتیان (معاون پژوهشی پژوهشگاه) و دانشگاه بوعلی سینا به نمايندگی آقای دکتر حسن ختن‌لو (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، مبادله گرديد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ به‌منظور استفاده از ظرفيت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و تشريک مساعی برای گسترش تحقيقات هدفمند در توسعه دانش و فناوری موردنياز صنعت برق کشور، این تفاهم نامه جهت ارائه خدمات مشاوره‌ای و انجام پروژه در زمینههای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر با تاکید بر مسائل نانوفناوری. آنالیز، طراحی و ساخت مبدل های حرارتی. بهینه سازی و ممیزی انرژی با تاکید بر مسائل زیست محیطی  به امضاء رسید.

قره‌پتیان معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو در جلسه امضای تفاهم نامه عنوان کرد: رویکرد پژوهشگاه نیرو، بهره‌مندی از توان دانشگاهها متناسب با فعالیت‌ها و رشته های علمی آن دانشگاه است که در مورد این تفاهم نامه، رویکرد ما در حوزه‌های توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و به خصوص فناوری نانو، طراحی و ساخت مبدلهای حرارتی و بهینه سازی و ممیزی انرژی با تاکید بر مسائل زیست محیطی بوده است.

حسن ختن‌لو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بوعلی سینا نیز ضمن اشاره به سابقه نیم قرن فعالیت دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مجموعه جامع در حوزه‌های علوم مهندسی، پایه و سایر علوم، به جایگاه مهم علمی این دانشگاه به خصوص در حوزه تحصیلات تکمیلی اشاره داشت. وی افزود: دانشگاه بوعلی در قالب مرکز رشد شرکت‌های متعدد دانش بنیان و فناور را در کشور توسعه داده و رویکرد جدید دانشگاه، تجاری سازی و کاربردی‌سازی پژوهش‌ها می‌باشد که امضاء این تفاهم نامه نیز در همین راستا است.