چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

فراخوان مركز توسعه فناورى نانو در راستای افزایش زمان تمیزی حباب لامپ و پایه چراغهای روشنایی

مركز توسعه فناورى نانو در صنعت برق جهت اجراى پايلوت تحقيقاتى"استفاده از فناورى نانو جهت افزايش زمان تميزى حباب لامپ و پايه چراغ هاى روشنايى خيابانى" از كليه فناوران، دانشگاهيان و صنعتگران دعوت به عمل مى آورد.

17 اردیبهشت 1396 15:23

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ اين پايلوت تحقيقاتى در يكى از خيابان هاى اصلى و بر روى تعداد زيادى چراغهاى روشنايى انجام خواهد شد. هدف از اجراى اين پايلوت تحقيقاتى يافتن بهترين و به صرفه‌ترين راه حل و محصول شامل انواع نانو پوشش‌هاى آنتى استاتيك، آب گريز و نيز ساير محصولات نوين جهت افزايش قابل ملاحظه مدت زمان تميز بودن و در نتيجه كاهش فاصله‌هاى شستشوى حباب لامپ و پايه چراغ هاى روشنايى خيابانى مى باشد.

در اين راستا از كليه پژوهشگران و فناوران دعوت به عمل مى‌آيد تا محصولات و طرح‌هاى خود را به آدرس ايميل دبيرخانه  nanopower@nri.ac.ir ارسال نموده و يا با شماره موبايل دبيرخانه  09109276782 تماس حاصل نمايند. محصولات و طرح هاى ارائه شده مى بايست مبتنى بر روش هاى كارآمد، نوين و اقتصادى باشند.