شنبه 15 اردیبهشت 1403

در راستای توسعه تعاملات بین‌المللی؛ امضای تفاهم‌‌نامه‌ میان پردیس مهندسی مکانیک دانشگاه Dresden آلمان و پژوهشگاه نیرو

در راستای توسعه تعاملات بین‌المللی؛ نشست مشترکی با حضور نمایندگان پردیس مهندس مکانیک دانشگاه Dresden آلمان و پژوهشگاه نیرو برگزار گردید.

14 شهریور 1395 14:36

در راستای توسعه تعاملات بین‌المللی؛ نشست مشترکی با حضور نمایندگان پردیس مهندس مکانیک دانشگاه Dresden آلمان و پژوهشگاه نیرو برگزار گردید، به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ در این این نشست که با حضور دکتر Krause، رئیس دپارتمان ارتباط علوم با صنعت دانشگاه، پروفسور Stelzer معاون پردیس مکانیک دانشگاه مذکور، پروفسور Grobman رئیس بخش فشار قوی توان بالا، پروفسور قره‌پتیان معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو، خانم رهبری رئیس اداره امور بین‌الملل پژوهشگاه نیرو و چندتن از مدیران ارشد این سازمان برگزار گردید. برای پیشبرد اهداف و محقق شدن تبادلات علمی، تفاهم‌نامه‌ای به امضای طرفین رسید. براساس این تفاهم‌نامه مقرر گردید جهت اجرایی شدن توافقات انجام شده در فاز اول کارگاهی تحت عنوان مدیریت تحقیقات و منابع مالی برای مدیران ارشد وزارت نیرو و پژوهشگاه نیرو در نوامبر(آبان ماه سال‌جاری) برگزار گردد. شایان ذکر است در خردادماه سال‌جاری جهت توسعه تحقیق و تکنولوژی در حوزه برق و انرژی مذاکراتی بین پژوهشگاه نیرو با دانشگاه Dresden آلمان صورت گرفت که این تفاهم‌نامه در راستای اجرایی شدن توافقات و مذاکرات انجام شده به امضاء رسید.