پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403

تشریح دستاوردهای جدید شرکت‌های فناور در مرکز رشد

هفدهمین نشست هم‌اندیشی شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد در راستای تبادل نظر و ارائه دستاوردهای جدید برگزار شد.

تشریح دستاوردهای جدید شرکت‌های فناور در مرکز رشد
30 تیر 1395 16:00
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، هفدهمین نشست هم‌اندیشی شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد با حضور برخی از مسولان با هدف تبادل نظر برگزار شد. در این نشست اسلامی از شرکت همیان فن و صدیق از شرکت صنایع ندا به تشریح دستاوردهای جدید خود پرداختند.
همچنین شرکت ماکان به نمایندگی فضلی از شرکت‌های تازه مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه نیرو معرفی شدند و در پایان شریفیان از صندوق توسعه و مدیریت صبا(متعلق به بخش خصوصی ) شرایط سرمایه گذاری این صندوق را برای شرکت‌های دانش بنیان تشریح کردند.
گفتنی است ؛ در این جلسه شرکت‌های تازه مستقر شده در مرکز رشد پژوهشگاه نیرو معرفی شده و سپس نماینده صندوق توسعه و مدیریت صبا از شرایط سرمایه گذاری این صندوق در شرکت‌های دانش بنیان، توضیحاتی ارائه نمودند.
لازم به ذکر است که این هم‌اندیشی در سی‌ام تیرماه سال‌جاری در سالن دکتر رنجبر پژوهشگاه نیرو برگزار شد.