مرکز رشد پژوهشگاه نیرو, مجتمع آذربایجان, واحدهای فناور صنعت آب وبرق و تفاهم‌نامه, جلسه شورای مرکز رشد
جمعه 07 اردیبهشت 1403

اولین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فناور صنعت آب و برق شعبه آذربایجان برگزار شد

09 آبان 1400 10:58
این جلسه با حضور دکتر غلامرضا لطیف شبگاهی"معاون فناوری رئیس مرکز توسعه فناوری برق و انرژی (مرکز رشد پژوهشگاه نیرو)"، دکتر یوسف پریش "سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان"، مهندس سعید نجفی"مدیر مرکز رشد واحدهای فناور صنعت آب و برق شعبه آذربایجان"، مهندس علی فارسی " مدیر واحد پذیرش و جذب مرکز رشد آذربایجان"، مهندس مهرداد محمدی" مسئول هماهنگی شعب مراکز رشد مرکز توسعه فناوری صنعت برق و انرژی (پژوهشگاه نیرو)"، دکتر افشین ابراهیمی "رئیس مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند"، دکتر کاظم زارع"مشاور مرکز و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز"، دکتر خلیل‌بانان"معاونت فنی و مهندسی شرکت برق منطقه‌ای آذربایجان"، مهندس سعید رسالی"مدیر دفتر مهندسی شرکت توزیع نیروی برق تبریز"، مهندس فرجی" دفتر تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان شرقی"، مهندس خواجه ای" از خبرگان صنعت آذربایجان"، برگزار گردید.
در این جلسه دو طرح " طراحی و تولید دستگاه پاور آنالایزر صنعتی - شرکت آرتان بیلگین صنعت آذربایجان"، "سیستم هوشمند مدیریت اتصال زمین (ارت) و نول در شبکه توزیع برق - شرکت اکسیر مهندسی مکاترونیک ارس"، مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت با نظر اکثریت اعضای شورا، هر دو طرح به صورت استقرار مشروط مورد تصویب قرار گرفت. بدین ترتیب این دو شرکت به عنوان اولین شرکت‌های مستقر در مرکز رشد آذربایجان شروع به فعالیت خواهند کرد.
همچنین در ادامه جلسه شورا، دو تفاهم‌نامه ذیل با سایر بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری استان مبادله گردید.
تفاهم‌نامه شتاب‌دهی با شرکت توسعه کسب و کارهای پویان (شتاب‌دهنده پویان)
این تفاهم‌نامه میان مرکز رشد واحدهای فناور صنعت آب و برق شعبه آذربایجان به نمايندگي  دکتر یوسف پریش و شرکت توسعه کسب و کارهای پویان (شتاب‌دهنده پویان) به نمايندگي دکتر حسن اصیل، مبادله گردید.
موضوع این تفاهم‌نامه، توسعه همکاری‌های مشترک و همه‌جانبه در زمینه‌های شتاب‌دهی ایده‌ها، طرح‌ها، و استارت آپ‌های حوزه صنعت آب و برق به منظور ارتقاء سطح ورودی‌های مرکز و جهت‌دهی خروجی‌های شتاب‌دهنده در راستای رفع نیازهای صنعت آب و برق، از طریق استفاده بهينه از امكانات، استعدادها و ظرفیت‌های طرفین است.
تفاهم‌نامه تجاری‌سازی با شرکت پیشگامان علم و فناوری‌های عصر تدبیر
این تفاهم‌نامه میان مرکز رشد واحدهای فناور صنعت آب و برق شعبه آذربایجان به نمايندگي دکتر یوسف پریش و شرکت توسعه کسب و کارهای پویان (شتاب‌دهنده پویان) به نمايندگي دکتر عاطفه اصیل، مبادله گردید.
موضوع این تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های مشترک و همه جانبه در زمینه‌های خدمات فناوری، تجاری‌سازی، و بازاریابی محصولات شرکت‌های مستقر در شعب مرکز رشد آب و برق پژوهشگاه نیرو از طریق استفاده بهينه از امكانات، استعدادها و ظرفیت‌های طرفین است.
در این نشست دکتر لطیف"معاون فناوری رئیس مرکز توسعه فناوری برق و انرژی (مرکز رشدپژوهشگاه نیرو)"، ضمن تشریح کلیات بند "ز " تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۰ و سازمان اجرایی آن، پتانسیل‌های موجود برای همکاری سایر مراکز رشد منطقه و نیز شرکت‌های شتاب‌دهنده را تبیین نمودند.
همچنین دکتر قادر جباری "مسئول مرکز ملی آموزش مدیریت انرژی"، در خصوص نحوه همکاری و نقش‌آفرینی این مرکز در سازمان اجرایی بند "ز "تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۰ به ارائه مطلب پرداختند.
در انتهای جلسه، از محل ساختمان مرکز رشد واحدهای فناور صنعت آب و برق شعبه آذربایجان و مرکز ملی آموزش مدیریت انرژی و سایر امکانات مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان بازدید به عمل آمد.