وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، درگذشت استاد دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ، پروفسور علی شکوه‌فر
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه نیرو در پی درگذشت استاد فرهیخته و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

در پی درگذشت استاد فرهیخته و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، زنده یاد پروفسور علی شکوه فر، دکتر مجید عمیدپور "رئیس پژوهشگاه نیرو" پیام تسلیت صادر کرد.

پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه نیرو  در پی درگذشت استاد فرهیخته و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
متن پیام تسلیت دکتر عمیدپور به این شرح است:
.
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام (سوره الرحمن/ آیه۲۶)

انالله و اناالیه راجعون
ضایعه درگذشت استاد فرزانه، زنده‌یاد پروفسور علی شکوه‌فر، استاد برجسته و شاخص مهندسی مواد و فناوری نانو کشور، موجب تألم و تأثر فراوان اینجانب و جامعه علمی و دانشگاهی کشور گردید.
بدون تردید این واقعه اسفناک، فقدانی جبران‌ناپذیر برای جامعه دانشگاهی و بخصوص دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی خواهد بود.
با نهایت تاسف و تاثر این ضایعه بزرگ را خدمت اساتید همکار، دوستان و دانشجویان آن دانشمند فرهیخته و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال براي آن فقيد سعيد غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزا صبر و اجر مسئلت دارم.
مجید عمیدپور
رئیس پژوهشگاه نیرو