وزارت نیرو، پزوهشگاه نیرو، انتصاب سرپرست معاونت پژوهشی
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر مجید عمیدپور"رئیس پژوهشگاه نیرو"، دکتر امیرفرهنگ ستوده به سمت " سرپرستی معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو " منصوب شد.

سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو منصوب شد
18 بهمن 1401 16:20
دکتر امیرفرهنگ ستوده دانش آموخته دکتری مهندسی مکانیک، گرایش سیستم‌های انرژی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است. وی مشاور ارشد و دستیار ویژه رئیس پژوهشگاه نیرو است و پیشتر نیز سرپرست گروه پژوهشی محیط زیست و معاون پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو بوده است.
در مراسمی با حضور اعضای هیات رئیسه پژوهشگاه نیرو و برخی از مدیران ارشد پژوهشگاه نیرو از دکترمسعود حسنی مرزونی قدردانی شد و معارفه دکتر امیرفرهنگ ستوده به عنوان "سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو" انجام شد.
در این مراسم با اهدای لوح تقدیر، از تلاش‌های ارزشمند و مثمرثمر دکتر مسعود حسنی مرزونی"سرپرست پیشین معاونت پژوهشی" در طول دوره تصدی این مسئولیت قدردانی بعمل آمد.