وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، نشست مجازی مرکز رشد
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

با هدف امکان‌سنجی ایجاد یک کارخانه نوآوری برق و انرژی؛ نشست مجازی مرکز رشد پژوهشگاه نیرو و شرکت توزیع نیروی برق شیراز برگزار شد

پیرو هماهنگی‌های صورت گرفته بین شرکت توزیع نیروی برق شیراز و مرکز رشد پژوهشگاه نیرو، اولین جلسه مجازی با موضوع "امکان‌سنجی ایجاد و راه‌اندازی کارخانه نوآوری برق و انرژی شیراز برگزار شد.

با هدف امکان‌سنجی ایجاد یک کارخانه نوآوری برق و انرژی؛ نشست مجازی مرکز رشد پژوهشگاه نیرو و شرکت توزیع نیروی برق شیراز  برگزار شد
10 بهمن 1401 16:06
مصطفی مافی "رئیس مرکز رشد پژوهشگاه نیرو"، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص کارکردهای کارخانه‌های نوآوری برق و آب، تفاوت‌های این مراکز را با کارخانه‌های نوآوری متداول در کشور تشریح نمود.
تاکید بر نقش تکمیل‌کننده کارخانه نوآوری برق شیراز در تعامل با سایر بازیگران نوآوری و فناوری استان فارس نظیر پارک علم و فناوری استان فارس، دانشگاه¬های شیراز و صنعتی شیراز و مراکز رشد دانشگاههای استان فارس و همچنین تبیین کارکرد آن در راستای بازارسازی برای واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان و با هدف رفع چالش¬های فناورانه صنعت برق و انرژی، از موضوعات موردبحث در این جلسه بود.
در ادامه آقای مهندس خسروی "مشاور مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان شیراز" و خانم سجادی "مدیر واحد اتوماسیون شرکت توزیع نیروی برق شیراز"، به معرفی شرکت توزیع برق شهرستان شیراز پرداخته و با بیان ظرفیت‌های موجود در شرکت، حمایت کامل خود را از ایجاد کارخانه برق و انرژی اعلام کردند.
در انتها مقرر شد ضمن عقد تفاهم‌نامه‌ای میان پژوهشگاه نیرو و شرکت توزیع، مقدمات ایجاد کارخانه نوآوری برق شیراز با کارفرمایی شرکت توزیع برق شیراز و مشاورت پژوهشگاه نیرو در آینده‌ای نزدیک فراهم گردد.
این جلسه با حضور مصطفی مافی "رئیس مرکز رشد پژوهشگاه نیرو"، مهرداد محمدی کارشناس مرکز رشد، مهندس خسروی"مشاور مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان شیراز" و سرکار خانم سجادی "مدیر واحد اتوماسیون شرکت توزیع نیروی برق شیراز" و مهندس سلطانی"رئیس مرکز فارس پژوهشگاه نیرو"، برگزار شد.