وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، نمایشگاه بین اللمللی صنعت برق
جمعه 07 اردیبهشت 1403

ارائه محصولات فناورانه صنعت برق و انرژی در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق

پژوهشگاه نیرو با هدف فراهم نمودن مشارکت شرکت های صنعتی و دانش بنیان در تجاری سازی محصولات منتج از تحقیقات صنعت برق، پژوهشگاه نیرو، شرکت‌های برق منطقه‌ای و شرکت‌های توزیع نیروی برق در نمایشگاه بین المللی صنعت برق شرکت کرد.

19 آذر 1401 11:07
در این نمایشگاه، ضمن معرفی نتایج تحقیقاتی شرکت¬های برق منطقه¬ای که قابلیت تجاری سازی دارند، ساز و کارها و تسهیلات حمایتی پژوهشگاه و وزارت نیرو معرفی شد و به سوالات و درخواست¬های مخاطبان و بازدیدکنندگان پاسخ داده شد.
بنابر اعلام دفتر تجاری سازی پژوهشگاه نیرو، این پژوهشگاه با همکاری صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی و حمایت شرکت توانیر، در نظر دارد رویداد بهم رسانی نتایج تحقیقات خاتمه یافته شرکت های صنعت برق را به منظور تجاری سازی توسط شرکت های صنعتی و دانش بنیان، در سه ماهه پایانی سال جاری برگزار نماید. در این رویداد 36 محصول فناورانه شناسایی شده صنعت برق جهت تجاری سازی ارائه خواهد شد.