انعقاد 3 تفاهم‌نامه همکاری در راستای راه‌اندازی کارخانه نوآوری و حمایت از شرکت‌های دانش محور و دانش بنیان
شنبه 08 اردیبهشت 1403

انعقاد 2 تفاهم‌نامه همکاری در راستای حمایت از شرکت‌های دانش محور و دانش بنیان

در حاشیه برگزاری دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، موسوم به «رینوتکس ۲۰۲۲"، به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و دانش محور، پژوهشگاه نیرو 2تفاهم‌نامه همکاری مبادله کرد.

انعقاد 2 تفاهم‌نامه همکاری در راستای حمایت از شرکت‌های دانش محور و دانش بنیان
04 آبان 1401 22:37
روز چهارشنبه 4 آبان‌ماه با حضور دکتر عمیدپور "رئیس پژوهشگاه نیرو" در دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه نیرو و شتاب دهنده پویان به منظور برگزاری رویداد مشترک با عنوان رویداد انرژی به امضا رسید.
همچنین تفاهم نامه همکاری مشترک با بنیاد نخبگان با موضوع " استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین جهت حمایت از شرکت‌های دانش محور و دانش بنیان در حوزه صنعت آب و برق و به منظور رفع نیازمندی‌های حوزه صنعت آب و برق مبادله شد.