وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، فراخوان نمایشگاه تخصصی ارائه محصولات نوآورانه/ فناوری، 11 مهرماه 1401
شنبه 08 اردیبهشت 1403

فراخوان اولين نمایشگاه تخصصي ارائه محصولات نوآورانه / فناورانه 1401 هوشمندسازی صنعت برق - فاز اول: رویت‌پذیری بار مشترکین

20 شهریور 1401 11:31
در سال تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین، به منظور تحقق شعار سال 1401 در صنعت برق کشور؛ اولین نمایشگاه تخصصی " ارائه محصولات نوآورانه / فناورانه هوشمند سازی صنعت برق - فاز اول: رویت‌پذیری بار مشترکین" در روز دوشنبه 11 مهرماه 1401 در محل پژوهشگاه نیرو و با حضور وزیر نیرو برگزار می‌گردد.
صنعت برق با هدف رویت‌پذیری و مدیریت بار مشترکین فشار ضعیف و بهره‌گیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های ملی قصد دارد از طریق برگزاری نمایشگاه نسبت به شناسایی فناوران اين حوزه و متعاقبا تدوین و اجراي برنامه¬هاي مشترك و بسته‌های حمایتی اقدام نماید.
از كليه‌ي شرکت‌های دانش‌بنیان/ واحدهاي فناور، تولیدکنندگان محصولات فناورانه، کارخانه‌های نوآوری و پارک‌های علم و فناوری، شتاب¬دهنده‌ها، صاحبان ایده و شرکت‌های خلاق، مراکز رشد و استارتاپ‌هاي فعال در اين حوزه دعوت مي‌شود در اين نمايشگاه كه با حضور وزير محترم نيرو در روز دوشنبه 11 مهر ماه 1401 در محل پژوهشگاه نيرو برگزار مي‌شود، شركت نمايند.
به منظور حضور در نمايشگاه، فرم‌های پیوست را دانلود و پس از تكميل، همراه با مستندات درخواستي به آدرس پست الكترونيكي SGEXPO@NRI.AC.IR ارسال نمائيد. مهلت ارسال مستندات 1401/06/24 است.
جهت دريافت اطلاعات تكميلي با شماره 88578376-021 سرکار خانم صادقي تماس حاصل فرمائيد.
در زیر، در بخش تصاویر مرتبط صفحات اول و دوم پوستر فراخوان قابل مشاهده می‌باشد همچنین جهت دریافت فرم ثبت‌نام ارایه محصول با توجه به راهنمای آن به بخش فایل‌های پیوست مراجعه نمایید