جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو, پژوهشگاه نیرو, مرجانمهر, نشت تخصصی, افتتاح مرکز توسعه فناوری نیرو
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو، برنامه شبکه توسعه فناوری صنعت آب و برق توسط مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان ارائه شد

همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو در پژوهشگاه نیرو در روز دوشنبه 29 آذرماه، برنامه شبکه توسعه فناوری صنعت آب و برق توسط دکتر پریش "سرپرست مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان" به صورت ارتباط ویدئو کنفرانسی ارائه شد.

همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو، برنامه شبکه توسعه فناوری صنعت آب و برق توسط مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان  ارائه شد
01 دی 1400 15:57
در این مراسم دکتر پریش ضمن ارائه گزارش به مهندس محرابیان وزیر نیرو در خصوص مرکز رشد واحدهای فناور صنعت آب و برق آذربایجان، به تبیین جایگاه مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان و تشریح فعالیت‌های انجام شده پرداختند و در رابطه با نقش‌آفرینی مرکز رشد واحدهای فناور آذربایجان در ایجاد همگرایی بین پارک‌ها و مراکز رشد منطقه و همچنین جذب و حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان موارد مربوطه را عنوان نمودند.
همچنین فعالیت‌های انجام شده توسط این مرکز در راستای اجرایی‌سازی بند ز تبصره 15 بودجه 1400 کشور تشریح شد و پاسخ های لازم به پرسش‌های وزیر نیرو ارائه شد.
آقای مهندس غفارزاده "مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی و رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان آذربایجان شرقی" نیز ضمن اعلام نیازهای فناورانه شرکت‌های آب و برق برای رفع ناترازی تولید و مصرف آب و برق، حمایت خود و سایر شرکت‌ها را از ایجاد شبکه توسعه فناوری اعلام نمودند.
در مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان نیز از محل در نظر گرفته شده برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و مورد حمایت، همچنین غرفه‌های ارائه دهندگان طرح‌های بند ز تبصره 15، با حضور مدعوین و مدیران عامل شرکت‌ها بازدید به عمل آمد.