نمایشگاه تستا, پژوهشگاه نیرو, نمایشگاه بین المللی , اعلام نیازهای فناورانه, تقاضای ساخت داخل
جمعه 07 اردیبهشت 1403

آغاز به کار سومین دوره نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا ۱۴۰۰) / ارائه نیازهای فناورانه وزارت نیرو در نمایشگاه تستا

سومین دوره نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا ۱۴۰۰) صبح امروز 23 آذرماه همزمان با هفته پژوهش و فناوری در محل سالن شماره ۷ نمایشگاه بین‌المللی تهران شروع به کار کرد.

23 آذر 1400 14:09
این نمایشگاه با هدف شناسایی نیازهای پژوهشی و فناورانه، بسترسازی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و فناوری‌های توسعه یافته و همچنین برقراری ارتباط سازنده میان بخش عرضه و تقاضای فناوری کشور برگزار گردید.
در نمایشگاه تستا ۱۴۰۰ نیز با توجه به تجربیات دو دوره گذشته و با هدف برگزاری منسجم و یکپارچه نمایشگاه، به جای حضور انفرادی سازمان‌ها و شرکت‌ها، دستگاه‌های اصلی دولتی به همراه سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به آنها در این رویداد بزرگ ملی در حوزه فناوری در کنار هم به ارائه نیازمندی‌های فناورانه و تقاضای ساخت داخل پرداخته‌اند.
براساس این گزارش در نمایشگاه تستای سال۱۴۰۰، وزارت نیرو، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان انرژی اتمی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی(ایمیدرو)، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، شهرداری تهران، کانون صنعت، دانش و بازار لوازم خانگی به همراه شرکت‌ها و موسسات تابعه حضور دارند.
دراین رویداد وزارت نیرو و شرکت‌های تابعه و زیرمجموعه وزارت نیرو حضور گسترده داشته و به ارائه نیازهای پژوهشی و فناوری شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه وزارت نیرو از جمله پژوهشگاه نیرو، شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، شرکت مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) ، شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب، شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و موسسه تحقیقات آب، همچنین برخی از محصولات فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه آب و برق مبادرت نمودند.
نمایشگاه تستا نوعی نمایشگاه معکوس و مبتنی بر تقاضای فناوری است که در آن شرکت‌ها و سازمان‌های متقاضی، ظرفیت‌های توسعه‌ای و نیازمندی‌های تکنولوژیکی را مستند می‌کنند و آماده ارائه نیازمندی‌های فناورانه خود به صاحبان فناوری هستند.