نمایشگاه تستا, پژوهشگاه نیرو, نمایشگاه بین المللی
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

برپایی غرفه وزارت نیرو در نمایشگاه «تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا)»

با عنایت به مسئولیت واگذار شده به پژوهشگاه نیرو توسط معاون محترم تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو مبنی بر برگزاری نمایشگاه «تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا)» در سطح وزارتخانه (در حوزه‌های آب و برق)، طی اقدامات انجام شده توسط پژوهشگاه نیرو و هماهنگی با شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو، غرفه «وزارت نیرو» در نمایشگاه &...

برپایی غرفه وزارت نیرو در نمایشگاه «تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا)»
21 آذر 1400 11:53
دکتر ساره شفیعی "رئیس روابط عمومی پژوهشگاه نیرو" گفت: در عصر حاضر که تحقیق و توسعه نقش قابل توجهی در تولید محصولات و خدمات و در نتیجه توسعه اقتصادی کشورها دارد، توسعه زیست بوم نوآوری و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و انتقال فناوری‌ها نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصاد دانش محور خواهند داشت.
این نمایشگاه که با هدف ارائه نیازهای پژوهشی و فناورانه، بسترسازی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و فناوری‌های توسعه یافته و همچنین برقراری ارتباط سازنده میان بخش عرضه و تقاضای فناوری از 23 لغایت 26 آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد، با ایجاد فضای تعامل بیشتر بین فعالان عرصه علم و فناوری و صاحبان تکنولوژی در زیست بوم نوآوری نقش موثری را در اتصال عرضه و تقاضای فناوری، به ویژه استحکام پیوند میان صنعت و دانشگاه و فراهم نمودن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و نیازمندی‌های فناوری دستگاه‌های اجرایی ایفا خواهد نمود.
بر اساس هماهنگی های انجام شده با شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو، نیازهای پژوهشی، فناوری و محصولات شرکت‌ها (در حوزه های آب و برق) در غرفه وزارت نیرو از 23 لغایت 26 آذرماه، در محل نمایشگاه بین المللی تهران، سالن شماره 7، غرفه شماره 3 ارائه خواهد شد.