کارگاه دانش‌افزایی, هیات علمی, پژوهشگاه نیرو
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

کارگاه دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو با موضوع «سبک زندگی» برگزار شد

کارگاه دانش افزایی با موضوع «معرفت‌شناسی سطح 3» با حضور جمعی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو از تاریخ 6/27/ 1400 لغایت 1400/07/07 به صورت مجازی برگزارشد.

07 مهر 1400 08:10
این کارگاه چهارروزه به همت دفتر امور هیات علمی پژوهشگاه نیرو و با همكاري مرکز هم‌اندیشی نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، با حضور دکتر عبدالحسن افتخاری به عنوان مدرس دوره، برگزار گردید.
در این کارگاه که با مشارکت گسترده اعضای هیات علمی برگزار شد؛ مباحث مختلفی همچون بررسی شخصیت‌های درون‌نگر، برون‌نگر، کلی‌نگر و دیگر تیپ‌های شخصیتی و... مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.